0481 - 123 49    Följs oss på:     
 

Målarfärg

Måla som ett proffs med våra premiumfärger

 

Vi är återförsäljare av färgprodukter från Alcro och Jotun, men för att kunna erbjuda dig bästa möjliga utbud har vi även kompletterat med ett flertal mindre färgfabrikat.

 

Jotun är en norsk producent som är en av världens ledande leverantörer av färger till konsumenter och hantverkare, fartygsfärg, industrifärg och pulverlacker. Jotun levererar färger och beläggningar som har utvecklats speciellt för unika förhållanden.

 

Alcro har ett brett sortiment av färg och färgnära produkter som är resultatet av ett långt forsknings- och utvecklingsarbete. Alcro kan erbjuda vattenburna alternativ för så gott som alla målningsbehov och Svanenmärkta produkter för de vanligaste målningsbehoven. Produkter som är utvecklade för att ge en vacker yta och ett väderbeständigt skydd som håller över tid.

 

Tjäralin Norska och svenska hus måste tåla mycket! Extrem kyla, stora nederbördsmängder och starkt solsken gör att huset måste skyddas väl för att hålla länge. Tjæralin har utvecklat produkter som är avsedda för nordiska förhållanden och som skyddar väl.

 

I vår butik har vi provmålat med olika färger för att du ska se resultatet på utvalda underlag.

Färgprodukter från Jotun

Färgsortimentet från Jotun består allt ifrån yrkesmåleriets volymprodukter till superpremium färger för medvetna konsumenter.